Dumo Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 To poczekaj zreperuj aero nie ma co się śpieszyć z takim modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Jeśli planujesz wykorzystać kalki z zestawu dla pojazdu z Panzer Lehr (306 sPzKp Fkl) to muszę Cię zmartwić - to zupełnie inna wersja KT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2007 No to niewiem w końcu co robić , może jeżeli uda mi się coś wygrać w konkursie, to raczej kupię sobie za to areo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Malowanie ,,MORO'' było lepsze. Przynajmniej ja tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi