Seba77 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Witam Zapraszam do obejrzenia mojej galerii i podzielenia się swoimi spostrzeżeniami i radami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Nie podobają mi się zacieki, szczególnie te za silnikiem, przed torpedą. Obicia wyszły elegancko, ale góra wygląda na wyeksploatowaną, a spód jest bez żadnej plamki. Reszta całkiem fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Dół też dostał w kość tzn. potraktowałem go washem ciemno brązowym i biedronką. Przez co stałe się patynowy i z przebarwieniami. Może to przez lampkę wydaje się nowy. Zacieki potraktuję rozcieńczalnikiem.I oto nowy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Model wyszedł całkiem przyzwoicie Co do zastrzeżeń to przede wszystkim powinieneś popracować nad poprawą jakości fotek, było o tym sporo tematów więc pewnie bez problemu znajdziesz coś więcej na ten temat. W skrócie: nie używaj lampy błyskowej i postaraj się robić foty w naturalnym świetle. Co do samego modelu to całkiem fajnie wyszły te obdrapania, zacieki na spodzie w drugiej wersji też już lepsze więc wypadałoby również poprawić te na gorze skrzydeł na trochę cieńsze stróżki. Pozdrawiam i życzę powodzenia z kolejnymi modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 odrapania w japońskich samolotach to temat rzeka. Ciągle się go uczę i może kiedyś wyjdzie znacznie lepiej. Przy tym modelu trochę przekombinowałem ze skrzydłami i obiciami przy użyciu maskolu. Mało brakowało, a porzuciłbym ten projekt. Zdjęcia robię super makro przy użyciu zwykłej lampki biurkowej. Flesz przekłamuje kolory.( postaram się poćwiczyć fotografię ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Poprawiłem trochę wydechy. Rozwierciłem je trochę i zamalowałem środek na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 hmmm... raczej nie polepszyłeś tym sprawy. Lepiej by było wiercić do końca lub washa tam zapuścić a nie malować bo zbyt dokładnie nie wyszło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Model oglądam już trzeci raz. Chyba najbardziej brakuje mi dobrych zdjęć. Świetnie pomalowana kabinka, ciekawe odpryski i fajne wycieki z silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2013 Następnym razem postaram się o lepsze zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 A mnie się model podoba, są pewne niedociągnięcia, ale nie będę ich wytykał, bo inni pewnie już to zrobili. Fajnie, że Japończyk, że od Hasegawy. Masz w planach kolejne "Słoneczka"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Tak , ale to już w 1:48 W magazynie Ki 84 , Ki 46 , Rufe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Fajnie. A Oscar i Tony to gdzie, no i klasyk "0"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 Jak fundusze pozwolą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi