luśnia Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Witam. Jakiś czas temu prezentowałem tory naszej produkcji, dziś ciąg dalszy tego tematu. Zwrotnica ma długość 257 mm i składa się z 52 żywicznych części. Jest to egzemplarz produkcyjny. Nie będę ukrywał że zmierzam kontynuować ten temat, jednak będzie zależeć to od zainteresowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Fajne a co z Krasnaja Zvezda jeśli można wiedzieć no i koszt tych torów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 wszystko cacy.. tylko przydał by się dalszy kawałek torowiska z wyprowadzeniem na dwa odrębne tory.. co by dalej układać np. z zestawowych dragona czy trumpka, a nie ciąć szyny i dorabiać samemu tracąc torowisko spod pojazdu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśnia Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 Owszem będzie .Ale nie tak od razu .Zwrotnica w brew pozorom jest dość skomplikowana w budowie.A zrobienie odcinak ze zwrotnikiem to nic w porównaniu ze środkowym odcinkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 mam pytanie jaką cenę będzie miał ten zestaw masz jakieś wyliczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśnia Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Witam ,co do ceny zestaw kosztuje 140 zł . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Witam. Cenę poznałem,ale mam parę pytań jaka długość torowiska patrzac na zdjęcie to brak zakrętu zwrotnicy szyn i podkładów rozumiem że zwrotnica jest w fazie produkcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśnia Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Witam zwrotnica będzie się składać z 3 segmentów .Pierwszy ten który jest już dostępny ,drugi z krzyżownicą i trzeci z prawo skrętem całość będzie miała długość ok 70 cm.Przewiduję zestawy 1,2 i 3 segmentowe.Część pierwsza ze wzrotnikiem ma 267 mm długości .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 witam. cena zestawu 140zl a ile segmentów 1,2 i 3 zalicza się do zestawu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 A jest opcja zakupu tylko dwóch szyn o długości ok. 30 cm i kompletu podkładek i śrub, bez podkładów? jaka byłaby ewentualnie cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts