luśnia Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Witam. Jakiś czas temu prezentowałem tory naszej produkcji, dziś ciąg dalszy tego tematu. Zwrotnica ma długość 257 mm i składa się z 52 żywicznych części. Jest to egzemplarz produkcyjny. Nie będę ukrywał że zmierzam kontynuować ten temat, jednak będzie zależeć to od zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Fajne a co z Krasnaja Zvezda jeśli można wiedzieć no i koszt tych torów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 wszystko cacy.. tylko przydał by się dalszy kawałek torowiska z wyprowadzeniem na dwa odrębne tory.. co by dalej układać np. z zestawowych dragona czy trumpka, a nie ciąć szyny i dorabiać samemu tracąc torowisko spod pojazdu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśnia Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Owszem będzie .Ale nie tak od razu .Zwrotnica w brew pozorom jest dość skomplikowana w budowie.A zrobienie odcinak ze zwrotnikiem to nic w porównaniu ze środkowym odcinkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bali Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 mam pytanie jaką cenę będzie miał ten zestaw masz jakieś wyliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśnia Napisano 15 Lipca 2013 Autor Share Napisano 15 Lipca 2013 Witam ,co do ceny zestaw kosztuje 140 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bali Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Witam. Cenę poznałem,ale mam parę pytań jaka długość torowiska patrzac na zdjęcie to brak zakrętu zwrotnicy szyn i podkładów rozumiem że zwrotnica jest w fazie produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśnia Napisano 17 Lipca 2013 Autor Share Napisano 17 Lipca 2013 Witam zwrotnica będzie się składać z 3 segmentów .Pierwszy ten który jest już dostępny ,drugi z krzyżownicą i trzeci z prawo skrętem całość będzie miała długość ok 70 cm.Przewiduję zestawy 1,2 i 3 segmentowe.Część pierwsza ze wzrotnikiem ma 267 mm długości .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bali Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 witam. cena zestawu 140zl a ile segmentów 1,2 i 3 zalicza się do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 A jest opcja zakupu tylko dwóch szyn o długości ok. 30 cm i kompletu podkładek i śrub, bez podkładów? jaka byłaby ewentualnie cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi