RH Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Witam wszystkich z czterech stron kraju w pierwszy dzień lata i do tego upalny aż do przesady W Krakowie akurat gdy pisze z trudem ten tekst jest 34 stopnie w cieniu!!!! No ale do rzeczy kolejny modelik tym razem z czeskiego letectwa a mianowicie Avia S-199 JV-1 z lat 1948-1950 Model Academy,a dokładnie przepak Hobbycraft. modelik prawie z pudelka za wyjątkiem śmigła z żywicy kabinki z wacu. Cytuj
hanadam Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Strasznie jednolite to malowanie. JUz nie mówiąc o izraelskich to nawet czechosłowackie widziałem fajniejsze. Ale do kolekcji 109-ek można dostawić. Cytuj
Sławekb Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Bardzo przyjemny dla oka...mi się osobiście podoba,właśnie jego kolor...i czyste wykonanie z dodatkiem delikatnej eksploatacji Cytuj
kreator86 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 model przyjemny w odbiorze oka - zwłaszcza lamy modelarskiej jak ja- rzeczywistą maszynę można pewnie łatwo w krzaczorach skitrać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi