RH Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Witam wszystkich z czterech stron kraju w pierwszy dzień lata i do tego upalny aż do przesady W Krakowie akurat gdy pisze z trudem ten tekst jest 34 stopnie w cieniu!!!! No ale do rzeczy kolejny modelik tym razem z czeskiego letectwa a mianowicie Avia S-199 JV-1 z lat 1948-1950 Model Academy,a dokładnie przepak Hobbycraft. modelik prawie z pudelka za wyjątkiem śmigła z żywicy kabinki z wacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Strasznie jednolite to malowanie. JUz nie mówiąc o izraelskich to nawet czechosłowackie widziałem fajniejsze. Ale do kolekcji 109-ek można dostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Bardzo przyjemny dla oka...mi się osobiście podoba,właśnie jego kolor...i czyste wykonanie z dodatkiem delikatnej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 model przyjemny w odbiorze oka - zwłaszcza lamy modelarskiej jak ja- rzeczywistą maszynę można pewnie łatwo w krzaczorach skitrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi