patrix94 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Witam. Podczas czekania na kuriera z metalizerem i pigmentami do Jagi, wpadłem na ciekawy pomysł. Wziąłem z półki prehistoryczny model nieznanej firmy, który jest u mnie w domu od kilkunastu lat . Był złożony nieciekawie, wykorzystywany jako zabawka i pomalowany fatalnie. Generalnie służył jako szmelc i pole treningowe. Postanowiłem odmienić ten stan rzeczy i zrobić z niego "coś". Nie jestem w 100% przekonany, że uda mi się projekt dokończyć, ale czemu by nie spróbować. Części w sumie wiele nie brakuje i baza jako taka jest. Wrzucam zdjęcia przedstawiające obecny stan: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Wywal gąsienice - są okropne. A resztę to na pewno uda się nieźle wyszykować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrix94 Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 Udało mi się zrobić tylną płytę i pokrywę silnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterpanzer Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Cześć! To nie jest nieznany model, to kopia Tamiyowskiego modelu produkowana przez chińską firmę Lee. Całkiem przyzwoita kopia za dużo mniejsze pieniądze. W zestawie była także dolna cześć wanny dedykowana modelowi, a nie zabawce z silniczkiem, która to ściana występuje u Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrix94 Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Mówiąc szczerze nie robiłem wiele modeli, ale ten był chyba najgorzej spasowany. Chociaż wiem jakiej firmy t-34 jest u mnie w domu . Martwi mnie tylko to, że tylna płyta jest jak mniemam zupełną fikcją przystosowaną do silniczka jak wspomniał Piterpanzer. Gąsiennice nie były ruszane w ogóle także je trzeba pomalować, trochę uzupełnić brudzenie gdzieniegdzie i zetrzeć washa w niektórych miejscach. Lepszych zdjęć nie jestem w stanie zrobić na chwilę obecną. Postęp prac: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts