patrix94 Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Witam. Podczas czekania na kuriera z metalizerem i pigmentami do Jagi, wpadłem na ciekawy pomysł. Wziąłem z półki prehistoryczny model nieznanej firmy, który jest u mnie w domu od kilkunastu lat . Był złożony nieciekawie, wykorzystywany jako zabawka i pomalowany fatalnie. Generalnie służył jako szmelc i pole treningowe. Postanowiłem odmienić ten stan rzeczy i zrobić z niego "coś". Nie jestem w 100% przekonany, że uda mi się projekt dokończyć, ale czemu by nie spróbować. Części w sumie wiele nie brakuje i baza jako taka jest. Wrzucam zdjęcia przedstawiające obecny stan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Wywal gąsienice - są okropne. A resztę to na pewno uda się nieźle wyszykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2013 Udało mi się zrobić tylną płytę i pokrywę silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Cześć! To nie jest nieznany model, to kopia Tamiyowskiego modelu produkowana przez chińską firmę Lee. Całkiem przyzwoita kopia za dużo mniejsze pieniądze. W zestawie była także dolna cześć wanny dedykowana modelowi, a nie zabawce z silniczkiem, która to ściana występuje u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Mówiąc szczerze nie robiłem wiele modeli, ale ten był chyba najgorzej spasowany. Chociaż wiem jakiej firmy t-34 jest u mnie w domu . Martwi mnie tylko to, że tylna płyta jest jak mniemam zupełną fikcją przystosowaną do silniczka jak wspomniał Piterpanzer. Gąsiennice nie były ruszane w ogóle także je trzeba pomalować, trochę uzupełnić brudzenie gdzieniegdzie i zetrzeć washa w niektórych miejscach. Lepszych zdjęć nie jestem w stanie zrobić na chwilę obecną. Postęp prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi