Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Podczas czekania na kuriera z metalizerem i pigmentami do Jagi, wpadłem na ciekawy pomysł. Wziąłem z półki prehistoryczny model nieznanej firmy, który jest u mnie w domu od kilkunastu lat . Był złożony nieciekawie, wykorzystywany jako zabawka i pomalowany fatalnie. Generalnie służył jako szmelc i pole treningowe. Postanowiłem odmienić ten stan rzeczy i zrobić z niego "coś". Nie jestem w 100% przekonany, że uda mi się projekt dokończyć, ale czemu by nie spróbować. Części w sumie wiele nie brakuje i baza jako taka jest. Wrzucam zdjęcia przedstawiające obecny stan:

nni5.jpg

5p7s.jpg

57xe.jpg

bca8.jpg

4ew6.jpg

8tww.jpg

Napisano

Cześć!

To nie jest nieznany model, to kopia Tamiyowskiego modelu produkowana przez chińską firmę Lee.

Całkiem przyzwoita kopia za dużo mniejsze pieniądze.

W zestawie była także dolna cześć wanny dedykowana modelowi, a nie zabawce z silniczkiem, która to ściana występuje u Ciebie.

Napisano

Mówiąc szczerze nie robiłem wiele modeli, ale ten był chyba najgorzej spasowany. Chociaż wiem jakiej firmy t-34 jest u mnie w domu . Martwi mnie tylko to, że tylna płyta jest jak mniemam zupełną fikcją przystosowaną do silniczka jak wspomniał Piterpanzer. Gąsiennice nie były ruszane w ogóle także je trzeba pomalować, trochę uzupełnić brudzenie gdzieniegdzie i zetrzeć washa w niektórych miejscach. Lepszych zdjęć nie jestem w stanie zrobić na chwilę obecną. Postęp prac:

hdiq.jpg

pvjz.jpg

vo9q.jpg

q34m.jpg

2bjf.jpg

dclw.jpg

c08c.jpg

k6g9.jpg