D.Beck Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Dawno mnie nie było na forum. Przedstawiam kilka zdjęć modelu Renault EG w skali 1/72. Mam nadzieję, że się wam podoba. pozdrawiam D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Bardzo się podoba. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Piękny A czy będzie coś bliższego września 1939? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Rewelka, super wygląda sklejony i ... pomalowany. Trzymaj się Żabojadów, '39 to ... wiesz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Witam Jak na ta skalę bajka :-) Można liczyć coś francuskiego bliżej II wojny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Darek te koła mi odpowiadają, model super. Olej te ciotki, to kwestia wieku a i wzroku, no i samopoczucia. Daj je do mnie do sanatorium. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Olej te ciotki, to kwestia wieku a i wzroku, no i samopoczucia. Tak to nie pisz, opinie inne niż "łaskawe" są bardzo ważne i dają motywację. Jak tak wszyscy będą piać z zachwytu, to będzie nudą wiało, a na dodatek ślisko. Nie bądźmy jak kółko własnej adoracji, bo staniemy się podobni do pewnej partii małych Ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi