wapel Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 Aktualizacja. Jeszcze troszkę trzeba popracować nad tym, ale efekt finalny już prawie widać. A tu zbliżenie na drzewko, o które prosili koledzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Podoba mi się ta zielenina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Tymczasem zmalowałem drugiego wojaka. Pozostało jeszcze parę detali nad którymi chciałbym popracować, ale w 90% figurka skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piątas Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo fajna scena, super roślinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Ja już widziałem w realu efekt końcowy dawaj galerię całości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magic999 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 czekam na zdjęcia całości choć wiem, że pewnie wszystko jest dopracowane w najmniejszych szczegółach po poprzednich zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi