Marak Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Kolejny model ukończony. Wykonany z pudła. Ponieważ nigdzie nie mogłem zdobyć wiarygodnej dokumentacji, nie siliłem się na dodatki i upiększanie. W końcówce zrobiłem błąd. Właściwie to błąd zrobił sprzedawca którego poprosiłem o metalizer MM 1401. Nie miał i zaproponował mi odpowiednik Humbrola. Dał mi 2701. Po fakcie sprawdziłem, że błyszczący humbrol to 2702. Odnośnie modelu. Jak koledzy pisali zestaw, to przeróbka inych zestawów i to wychodzi w trakcie roboty. Niedopasowania, rzędu 1-2 mm na porządku dziennym. W kilku miejscach instrukcja nie zgadza się ze stanem faktycznym. W sumie jednak model nieźle prezentuje się na półce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz13 Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Piękny . Ja robię narazię mój pierwszy model i on z tym się nie porównuje ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Bardzo przyjemny dla oka, naprawde dobre wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterJanek Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Cześć, model bardzo przyjemny, taki "show truck" Ci wyszedł. Fajnie to musi na półce wyglądać. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 No toś mi zabił ćwieka ! Wyprzedziłeś moje plany Co tu pisać, miodzio i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 No toś mi zabił ćwieka ! Wyprzedziłeś moje plany Co tu pisać, miodzio i tyle. Mark, na pewno zrobisz go lepiej. Ja żałuję, że siłowników, nie zrobiłem z rurek (a mam starą antenę) Gdy będziesz robił swojego zwróć uwagę na: 1. ogólne kiepskie dopasowanie, kabina do ramy itp. 2. W zestawie są 2 zderzaki do wyboru. Gdy dasz ten co ja to maska otwiera się tylko trochę. Poza tym dziękuję Wszystkim za miłe słowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts