Stojkovic Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Model czysto relaksacyjny wykonany z pudła. Nie mam pomysłu co do malowania bo pudełkowe wydaje się w tej skali dla mnie za trudne. Pierwszy model na warsztacie moim w tej skali. Zobaczymy jak się go będzie składało i jak bardzo odbiega od 1:35. Pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Dla mnie za duża skala. Ale popatrzec można co tam będziesz modził. Cytuj
gumowy01 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Model w zasadzie znam, a jak w nim koła bo w AB 41 jest dramat są gołe jak do F1 , i tu się obawiam że bez ingerencji czyli wymiany na jakiś żywiczny zestaw się nie obędzie, chyba że zabierzesz opony terenowe z któregoś Włocha z ACE. Cytuj
Stojkovic Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Minimalne postępy, czyli poskładanie całości w kupę. Po podkładzie poszedł bazowy kolor pod kamuflaż. Malowanie 3 - barwne ekipy Fallschirmjager z Florencji z 1944 roku (pudełkowe). Cytuj
Stojkovic Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 Model pomalowany z łapy pędzlem. Okalkowany i gotowy do brudzenia etc. Pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Kamo bardzo ciekawe. Jednak wydaje mi się ze ten brąz wchodzi za bardzo w czerwony. Cytuj
hiwis Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Bardzo fajnie wyszedł Ci ten kamuflaż Po kolejnych zabiegach ten czerwono-brązowy pewnie trochę przygaśnie. Cytuj
Stojkovic Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 Sugerowałem się barwną planszą z tyłu pudełka... wydaje mi się na żywo ok w zgodzie z tym co tam było... albo daltonizm się już kłania. Na drugi raz trzeba będzie żonę poprosić o dobór kolorów. Zrobię na nim jeszcze biedronkę i zobaczymy jak się to wtedy zaprezentuje. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi