Stojkovic Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Model czysto relaksacyjny wykonany z pudła. Nie mam pomysłu co do malowania bo pudełkowe wydaje się w tej skali dla mnie za trudne. Pierwszy model na warsztacie moim w tej skali. Zobaczymy jak się go będzie składało i jak bardzo odbiega od 1:35. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Dla mnie za duża skala. Ale popatrzec można co tam będziesz modził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Model w zasadzie znam, a jak w nim koła bo w AB 41 jest dramat są gołe jak do F1 , i tu się obawiam że bez ingerencji czyli wymiany na jakiś żywiczny zestaw się nie obędzie, chyba że zabierzesz opony terenowe z któregoś Włocha z ACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Minimalne postępy, czyli poskładanie całości w kupę. Po podkładzie poszedł bazowy kolor pod kamuflaż. Malowanie 3 - barwne ekipy Fallschirmjager z Florencji z 1944 roku (pudełkowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Model pomalowany z łapy pędzlem. Okalkowany i gotowy do brudzenia etc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Kamo bardzo ciekawe. Jednak wydaje mi się ze ten brąz wchodzi za bardzo w czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Bardzo fajnie wyszedł Ci ten kamuflaż Po kolejnych zabiegach ten czerwono-brązowy pewnie trochę przygaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Sugerowałem się barwną planszą z tyłu pudełka... wydaje mi się na żywo ok w zgodzie z tym co tam było... albo daltonizm się już kłania. Na drugi raz trzeba będzie żonę poprosić o dobór kolorów. Zrobię na nim jeszcze biedronkę i zobaczymy jak się to wtedy zaprezentuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi