Marcin M. Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Co robię nie tak? Jak zawsze, chcąc dodać album, kliknąłem create... i obraz ściemniał. Myslałem, że wina kompa, dysku, itp. ale na innym to samo mam. Wina przeglądarki? Na obu Opera. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Mi takie "ściemnienia" zdarzają się na laptopach, ale nie wiem zabardzo od czego. Być może masz za mało miejsca na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 W innej przeglądarce wyskoczyłoby Ci wtedy jakieś okno do wyboru opcji, a Opera (i chyba tylko ona) robi takie cuda. Zamiast tego okna - przyciemniony ekran. Przykładowo podobnie nie da się "wyciągnąć" okna do wyboru wielkości wgrywanych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Lipca 2013 Autor Share Napisano 7 Lipca 2013 Opera (i chyba tylko ona) robi takie cuda. Czy to aby pewne? Czyli wystarczyłoby np. mozillę zainstalować? Trzeba będzie spróbować. Edit: Spróbowałem z Mozillą. Wszystko działa jak należy. Dzięki za pokazanie gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suman Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Po przesłaniu do konta za pomocą urządzenia mobilnego, wgrany plik pojawi się w jednym z następujących miejsc, w zależności od ustawienia mobilnej: Twoja Komórka album dodane. Ten album jest tworzone automatycznie po przesłaniu do konta za pomocą urządzenia mobilnego i "Dodaj do mojego telefonu albumu aktualizacje" opcja jest włączona w Twoim telefonie Ustawienia. Twój album domyślna. Twoje telefony dodane trafi do albumu domyślnego czy "Dodaj do mojego telefonu albumu aktualizacje" opcja jest zaznaczona. Album swojego wyboru. Aby wybrać album, który chcesz przesłać do w chwili wysyłania, należy umieścić tytuł albumu w temacie wiadomości można dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi