konrad25 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 i ponownie ja. to bylo szybkie ale wydaje mi sie ze dobrze wyszlo poza lina na przodzie , ale juz mysle o tym co z tym srobic. Takie malenstwo a jak cieszy !!!. zadnych udziwnien i cudactw. tak po prostu. Mysle zeby go ustawic na dioramie za jakims zywoplotem. Co wy na to??? dajcie znac jak to widzicie. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Fajnie że tak gnasz . Co chwila nowy temat. Zwolnij popatrz co możesz waloryzować własnym sumptem. Brawo za siatki na osłonie i chyba osłonie tłumika. A lina holownicza? można taką w prosty sposób zrobić zwijając obkręcając wokół siebie trzy odcinki cienkiego miedzianego drucika - wychodzi super zaplatana linka albo kupić odpowiedniej długości linkę z firmy RB. Zwracaj też uwagę na grubość ścianek np osłony działa w modelu wyglądają jakby z grubej stali pancernej były a nie grubości ok 10 mm - pocieniaj przynajmniej na krawędziach. Oznakowanie SF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 oznakowanie pochodzi z instrukcji. a co do linek to pracuje nad nimi. na razie nalezy traktowac jak - prosto z pudla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonraker Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Zgadzam sie w przedmówcą. Fajny model, fajnie zrobiony tylko ta lina... lepiej było w ogóle takiej nie dawać. I reflektor oraz lampki, zrób jakieś klosze (np. srebrne plamki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Model super (sam sklejałem i bardzo dobrze wspominam ) no i wykonanie niezłe. Lina faktycznie niezbyt OK, ale w rzeczywistości nie razi aż tak bardzo. Ale na przyszłość wymień. Ogólnie bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Kurde teraz dopiero zauważyłem źle zamontowałeś stelaż z siatką przenieś go na koniec kadłuba. Tak być powinien w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 wzorowalem sie na tym: https://www.google.co.uk/search?q=panzerjager+i&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6pDdUbpCwZbQBcD2gNgH&sqi=2&ved=0CD8QsAQ&biw=1280&bih=856#facrc=_&imgdii=_&imgrc=R3Ak7q5ZolJulM%3A%3BLiYhoRGBQHJfdM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg1.afv-news.com%252F2009%252F12%252F50408901260668358j.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.afv-news.com%252F2009%252F12%252Fet-model-panzerjager-i-4-7cm-pakt%252F%3B640%3B400 znalazlem jeszcze kilka podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 A fakt moja wina teraz przeglądnąłem Google i faktycznie były takie jak twój i takie ze stelażem z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Może być jak dla mnie..Szału nie ma ,ale w tej skali i jeszcze przy tak małym modeliku nie ma co oczekiwać cudów, ekstrawagancji ..Sam sie "babram" w tej skali a nawet 1:76 i wiem,że to niełatwy kawałek chleba...Ja Na plus - choć jakimś wyjadaczem w temacie nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Italeri w tej skali? Musisz mieć nerwy ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi