Jump to content

[in-box] BA-10 (Zvezda 1:35)

MrBat
 Share

Recommended Posts

Z dedykacją dla Pawła Czarnockiego

IMG_0935.jpg

Model jest ładnie odlany, szczegóły też niczego sobie. O składalności napiszę, jak już go złożę do kupy. Generalnie myślę, że będzie się ładnie prezentować prosto z pudła.

IMG_0919.jpg

IMG_0920.jpg

IMG_0921.jpg

IMG_0922.jpg

IMG_0923.jpg

IMG_0924.jpg

IMG_0926.jpg

IMG_0927.jpg

IMG_0928.jpg

IMG_0929.jpg

IMG_0930.jpg

IMG_0931.jpg

IMG_0932.jpg

IMG_0933.jpg

IMG_0934.jpg

Edited by Guest

a gdzie zawartość pudełka? Mr. Green

Jak się kliknie w obrazek to masz galerię z fotkami w wysokiej rozdzielczości po przybliżeniu lupką w prawym górnym rogu.

Jak się kliknie w obrazek to masz galerię z fotkami w wysokiej rozdzielczości po przybliżeniu lupką w prawym górnym rogu.

to ci wynalazek faktycznie tak jest ale żebym był z tego faktu zadowolony to nie napiszę, wolę jednak tradycyjne in-boxy

Jędrek

ps. MrBat nie odbieraj tego osobiście

Ogólnie masz rację Jędrek, bo przeglądanie obrazków na googlepicasa jest lekko kłopotliwe. A przerabianie tagów HTML(takie są generowane przez Picasę jeżeli chcemy fotki gdzieś wstawić) na kod forum ręczne jest mozolne. Z drugiej strony mamy naprawdę dobrą jakość bez jakiejś hiper kompresji jak na fotosiku

Jak ktoś zainteresowany, to mogę podrzucić Makro do Word'a które zrobi to za nas.

Mam nadzieję, że zarzucisz MrBat fotki bezpośrednio na forum

to ci wynalazek faktycznie tak jest ale żebym był z tego faktu zadowolony to nie napiszę, wolę jednak tradycyjne in-boxy

Nie wiem, czy do końca dobrze zrozumiałem "tradycyjny in-box", ale mam nadzieję, że teraz jest lepiej

Jędrek

ps. MrBat nie odbieraj tego osobiście

Nawet nie zamierzałem

pewnie, że lepiej

podobają mi się zdjęcia ramek robione pod kątem i w zbliżeniu, chyba najwięcej mówią o tym co w ramkach

mam nadzieję, że parę osób się skusi i niedługo zobaczymy kilka relacji jak dla mnie to całkiem przyjemny pojazd na jakąś dioramkę

Jędrek