MrBat Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 (edited) Z dedykacją dla Pawła Czarnockiego Model jest ładnie odlany, szczegóły też niczego sobie. O składalności napiszę, jak już go złożę do kupy. Generalnie myślę, że będzie się ładnie prezentować prosto z pudła. Edited September 8, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 a gdzie zawartość pudełka? Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 a gdzie zawartość pudełka? Mr. Green Jak się kliknie w obrazek to masz galerię z fotkami w wysokiej rozdzielczości po przybliżeniu lupką w prawym górnym rogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Jak się kliknie w obrazek to masz galerię z fotkami w wysokiej rozdzielczości po przybliżeniu lupką w prawym górnym rogu. to ci wynalazek faktycznie tak jest ale żebym był z tego faktu zadowolony to nie napiszę, wolę jednak tradycyjne in-boxy Jędrek ps. MrBat nie odbieraj tego osobiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Ogólnie masz rację Jędrek, bo przeglądanie obrazków na googlepicasa jest lekko kłopotliwe. A przerabianie tagów HTML(takie są generowane przez Picasę jeżeli chcemy fotki gdzieś wstawić) na kod forum ręczne jest mozolne. Z drugiej strony mamy naprawdę dobrą jakość bez jakiejś hiper kompresji jak na fotosiku Jak ktoś zainteresowany, to mogę podrzucić Makro do Word'a które zrobi to za nas. Mam nadzieję, że zarzucisz MrBat fotki bezpośrednio na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 to ci wynalazek faktycznie tak jest ale żebym był z tego faktu zadowolony to nie napiszę, wolę jednak tradycyjne in-boxy Nie wiem, czy do końca dobrze zrozumiałem "tradycyjny in-box", ale mam nadzieję, że teraz jest lepiej Jędrekps. MrBat nie odbieraj tego osobiście Nawet nie zamierzałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 pewnie, że lepiej podobają mi się zdjęcia ramek robione pod kątem i w zbliżeniu, chyba najwięcej mówią o tym co w ramkach mam nadzieję, że parę osób się skusi i niedługo zobaczymy kilka relacji jak dla mnie to całkiem przyjemny pojazd na jakąś dioramkę Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts