MrBat Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 (edytowane) Z dedykacją dla Pawła Czarnockiego Model jest ładnie odlany, szczegóły też niczego sobie. O składalności napiszę, jak już go złożę do kupy. Generalnie myślę, że będzie się ładnie prezentować prosto z pudła. Edytowane 8 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 a gdzie zawartość pudełka? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 a gdzie zawartość pudełka? Mr. Green Jak się kliknie w obrazek to masz galerię z fotkami w wysokiej rozdzielczości po przybliżeniu lupką w prawym górnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Jak się kliknie w obrazek to masz galerię z fotkami w wysokiej rozdzielczości po przybliżeniu lupką w prawym górnym rogu. to ci wynalazek faktycznie tak jest ale żebym był z tego faktu zadowolony to nie napiszę, wolę jednak tradycyjne in-boxy Jędrek ps. MrBat nie odbieraj tego osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Ogólnie masz rację Jędrek, bo przeglądanie obrazków na googlepicasa jest lekko kłopotliwe. A przerabianie tagów HTML(takie są generowane przez Picasę jeżeli chcemy fotki gdzieś wstawić) na kod forum ręczne jest mozolne. Z drugiej strony mamy naprawdę dobrą jakość bez jakiejś hiper kompresji jak na fotosiku Jak ktoś zainteresowany, to mogę podrzucić Makro do Word'a które zrobi to za nas. Mam nadzieję, że zarzucisz MrBat fotki bezpośrednio na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 8 Września 2007 Autor Share Napisano 8 Września 2007 to ci wynalazek faktycznie tak jest ale żebym był z tego faktu zadowolony to nie napiszę, wolę jednak tradycyjne in-boxy Nie wiem, czy do końca dobrze zrozumiałem "tradycyjny in-box", ale mam nadzieję, że teraz jest lepiej Jędrekps. MrBat nie odbieraj tego osobiście Nawet nie zamierzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 pewnie, że lepiej podobają mi się zdjęcia ramek robione pod kątem i w zbliżeniu, chyba najwięcej mówią o tym co w ramkach mam nadzieję, że parę osób się skusi i niedługo zobaczymy kilka relacji jak dla mnie to całkiem przyjemny pojazd na jakąś dioramkę Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi