konrad25 Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 I jeszcze raz ja. Wlasnie znalazlem gdzies na dysku fotki tego modelu , znow musze przeprosic za brak profesjonalizmy i odpowierniej oprawy graficznej ale to co najwazniejsze jest widoczne. Oryginal tego modelu znajduje siew muzeum w Krakowie wiec wyglada jak eksponat muzealny bez sladow eksploatacji. Prosze o opinie i komentarze created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Zawsze lubiałem tą maszynę...a model bajka-bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Mnie się podoba. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: SB2C-4 Helldiver - Academy 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi