Jacek57 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Witam. Wprawdzie wątek warsztatowy zakończył się tak jak się zakończył, ale jest tu "taki jeden" co mnie molestuje ... więc galerę dam. Kilka fotek i film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 No i fajnie że w końcu "wymiękłeś". Mnie się podoba, a mankamentów mi się szukać nie chce. Świetny pomysł z tym filmem. Mam naszieję, że dasz się nakusić na start z nowym warsztatem raz jeszcze. Mozę tym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek57 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 Oj Krzysiek, Krzysiek ... i po co staremu taki stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Podejdź do tego na luzie, a jak już się rozkręcisz to nic cię nie zatrzyma. Popatrz na premiera (i nie rozwijajmy tematu polityki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper4008 Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Na 3 zdjęciu te 2 niemce obok Hetzera wyglądają jakby ze sobą tańczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Na 3 zdjęciu te 2 niemce obok Hetzera wyglądają jakby ze sobą tańczyli... Może ulegli duchowi gender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Czy ciężko malowało się kamuflaż tego hetzera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi