axel1st Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Zabieram się za nowy projekt, będzie następny w polskim malowaniu. Model to dobrze znany Trumpeter, blaszki z Parta, metalowa lufa Armo. Do tego jeszcze metalowe linki, kalki Toro no i prawdopodobnie żywiczna wieża. Żałuję tylko trochę, że sprzedałem T-55 PST, przeszczepiłbym z niego koła jezdne, w Trumpeterze mam na samym starcie niepotrzebną robotę z usuwaniem " bieżnika "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 A uaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 19 Lipca 2013 Autor Share Napisano 19 Lipca 2013 Czeka na fotki ( z warsztatu ) zrobione lustrzanką w namiocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Zasiadam i patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 No to ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi