Pitt35 Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Witam Szukam rysunków takiego okrętu. Czy ktoś z szanownych forumowiczów dysponuje ciekawymi fotami tych okrętów? Szukałem na forum ale nie znalazłem nic na temat tych okrętów. Mam nadzieję że ktos z Was Panowie coś powie ciekawego na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Tak z ciekawości... robisz model tego okrętu? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Tak z ciekawości... robisz model tego okrętu? Na razie zbieram dane. Czy jest jakiś model tego okrętu czy trzeba samemu wyrzeźbić? Kiedyś od kolegi otrzymałem dwa zdjęcia polskich 613-ek. Słabe jakościowo ale widać na nich Orła, Bielika i Kondora oraz któryś jeszcze na doku. Mam nadzieję że się przydadzą. Zresztą mało jest chyba danych o polskich 613-kach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Kiedyś od kolegi otrzymałem dwa zdjęcia polskich 613-ek. ładne fotki Jędrek ps. zmieniłem linki na minaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 O samym projekcie jak i jego jednostkach pod nasza bandera bylo troche w MSiO nr.2/1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Czy jest jakiś model tego okrętu czy trzeba samemu wyrzeźbić? właściwie to wiemy o jednym modelu, o który pytał okonek w innym temacie, to model Poseidon Warship Kits w skali 1/150 Russian Sub Whiskey (Soviet Project 613 SS) i na tym nasza wiedza nt. tej firmy i jej modeli się kończy z opisu producenta wiadomo jedynie, że modele są z blaszkami Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Dziękuje za wyjasnienie. Jędrku mam nadzieję że coś ciekawego znajdziesz i zeskanujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Fotka z archiwum kolegi Slaw-a z FOW Reszta poszla na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 11 Września 2007 Autor Share Napisano 11 Września 2007 Piękna fotka. Dziękuję za resztę Okonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Kiedys dostalem takie fotki. Nawet nie pamietam od kogo i czy to z jakiejs ksiazki, czasopisma czy strony W razie czego dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Pitt35 - to ten co sie stal muzeum ostatnio ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 21 Marca 2008 Autor Share Napisano 21 Marca 2008 Pitt35 - to ten co sie stal muzeum ostatnio ? Pozdr. Pawel Tak to ten. Mam jeszcze fotkę całego oraz dwie lub trzy fotki jak był wyciągany na powierzchnię. Jeżeli chcesz to też mogę je wstawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Pewnie ze chce Z gory dzieki. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Przepraszam za pytanie ale ile płatów miała jedna śruba na Łyskaczu Lekko zgłupiałem bo w starym modelarzu były rysunki badawczego op opartego na pr. 613 i tam śruba ma 3 płaty, ale w neci widzialem obrazek z 6 płatami Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi