Mark666 Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 To jest z serii kultowych aut PRL-u tak? Jak dla mnie ładnie się prezentuje . Coraz bardziej mnie kusi żeby sobie kupić jeden z tej kolekcji i przyjrzeć się temu bliżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Share Napisano 24 Lipca 2013 To jest z serii kultowych aut PRL-u tak? Jak dla mnie ładnie się prezentuje . Coraz bardziej mnie kusi żeby sobie kupić jeden z tej kolekcji i przyjrzeć się temu bliżej . Kultowe auta PRL-u. Za 2 tygodnie będzie Multicar, myślę że też w 1/43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Multicar (w skali 1:43) będzie 21.08.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi