bartek33365 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam w galerii Fokkera. Moje zmagania z nim mogliście oglądać w warsztacie. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=39027 Pracowało mi się z nim bardzo przyjemnie. Najprawdopodobniej następny będzie Albatros. I jeszcze parę zdjęć po zabawie z photoshopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Podoba mi się model, czysto wykonany z ciekawym malowaniem (junior mówi - samolot pszczoła - mówi to nieco inaczej ale fonetycznie nie dam rady wstukać ). Kalkomanie mogłeś rozciąć na szczelinach skrzydło-lotki. Ogólnie ładne modele ostatnio u Ciebie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Dzięki, kalki są rozcięte w szczelinach tylko za bardzo nie widać na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Drobna uwaga przy zabawach z photoshopem - spróbuj dodać nieco szumu do oryginalnego zdjęcia. Teraz samo zdjęcie jest "zbyt dobre" i widać, że tylko kolory są zjechane. Ja bym również spróbował połączyć obie warstwy "retro" tak, żeby mieć oprócz spękań też trochę rys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi