wojtas Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam.Trumpeter Op.Telic.Model bez historii,zrobiony jakis czas temu bo byl.Ropuszczac sie nad nim nie ma co;skopana wieza,skladajaca sie kilku sekcji nijak do siebie niepasujaca krwi napsula co nie miara.Boczne fartuchy zamienione na wyrob z blaszki po jakichs tackach.Z bajerow dodalem line z RB,taka z metra cieta,jakies kalki z napisami na gasnicach. Zapraszam do ogladania. Pozdrawiam wojtas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Jak dla mnie Modelik, bardzo ładny. Osobiście nie mam się do czego przyczepić. Te fartuchy wyszły świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Miałeś rację z tą wieżą, kiedy mnie ostrzegałeś. Wypraski mojego okazały się te same co Twojego. Ale Jeśli chodzi o całokształt, to Twój wyszedł naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Dzieki wielkie koledzy.Pozdro wojtas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Udana bestia fartuchy znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Fajnie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Według mnie poradziłeś sobie ze sklejaniem i malowaniem całkiem dobrze a model podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Model wyszedł bardzo fajnie. Fartuchy rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi