MartiniOCP Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Dzięki za komentarze;] Czym i w jaki sposób malowałeś ramki szyb? Ta akurat BMF czyli cienka folia aluminiowa. Przy zdjęciach lepszej jakości wyjdzie kilka baboli na listewkach - BMF dziwnie mi się zdeformował, jakby cały spękany, ciężko mi go rozprasować, ale, ogólnie, nie jest najgorzej. Listwy miałem pociągnąć je alcladem ale się skończył. Taśmy maskującej też brak. Na razie czyszczę to co mi zostało i będę się zbroił do podejścia nr2 do Kenwortha - będzie ostro:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Super. Najbardziej charakteru nadają mu te oponki schowane w nadkola. Podziwiam. Mam pytanie: czym rozcieńczasz lakier bezbarwny samochodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Dzięki. Bezbarwny/ bazę rozcieńczam uniwersalnym rozc. do farb samochodowych - ostatnio 1L Novola. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Świetny jest! Z pazurem! Miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Trochę mnie nie było ale coś tam dłubię. Wrzucam przed-galeriowe zdjęcia Novy. Auto już na ostatniej prostej - zostało trochę chromów i blachy. Pzdr i wszystkiego dobrego w Nowym 2014 Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Dywan Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 No model wprost cudowny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Jest bardzo "prosty" ale w tym tkwi jego piękno . Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Robi wrażenie. Nie mogę się doczekać galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 kadzior jeszcze się nie ogarnął po sylwestrowych szaleństwach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Robi wrażenie. Nie mogę się doczekać galerii A więc zapraszam! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 kadzior jeszcze się nie ogarnął po sylwestrowych szaleństwach Pozdrawiam Oj tam oj tam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi