GeraltofPoland Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Czy przez kąpiel w Cleanluxie dam radę wyczyścić z farby model pomalowany Humbrolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dakota74 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Tego nie wiem, ale świetnie usuwa takie farby płyn hamulcowy DOT-3. Manual: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Olejów raczej nie rusza, za to akryle bardzo ładnie. Na model masterze nie było śladu po kąpieli 2 dniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Soda kaustyczna lub kret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja właśnie zmywam farbę olejną cleanluxem i bez żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Olejów raczej nie rusza, za to akryle bardzo ładnie. Zrobiłem eksperyment. Po nocnej kąpieli w Cleanluxie Humbrol olejny też schodzi bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Olejów raczej nie rusza, za to akryle bardzo ładnie. Zrobiłem eksperyment. Po nocnej kąpieli w Cleanluxie Humbrol olejny też schodzi bez problemu. Dobrze wiedzieć Ja model mastera pozbyłem się white spiritem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi