karoleski Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Model ukończony więc trafia do galerii Jak zwykle wszelkie opinie mile widziane. Relacja z budowy - tu: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=4059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Super i jeszcze raz super model Dioramka też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 (edytowane) Model fajny, fajna koncepcja dioramki Mam wrażenie tylko, że antena jest za gruba, wykonana zdaje się z jakiegoś drucika. Lepszym rozwiązaniem byłoby wyciągnięcie pręcika z kawałki ramki wtryskowej. No i przede wszystkim wielki plus za polski sprzęt i polskie barwy!!! Pozdrawiam sokol Edytowane 13 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Ukłony się Koledze należą za pracę. A temat warsztatu powinien brzmieć "Rewelacja w budowie" a nie "Relacja z budowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Piękny model oby takich więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Twoja konwersja przygotowana w dosyć krótkim czasie, prezentuje się całkiem fajnie. Wielka pochwała należy Ci się już za sam pomysł Miło popatrzeć na te wszystkie "Twarde" detale. Samo podłoże również ma swój urok, chociaż jak na mój gust jest nieco zbyt i nieco zbyt puste... Może dorzuciłbyś tam jakieś graty lub coś w tym stylu. To by tę dioramkę trochę ożywiło. Świetna robota Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Z jedno drzewko na dioramie tylko by pomogło. Jedyne co to ciągle wydaje mi się że "brąz" w kamuflażu wyszedł zbyt czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Ja bym trochę rozjaśnił krawędzie i uwypuklenia bo model sprawia wrażenie dość jednolitego, a tak to model BARDZO OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Przyłączam się do opinii kolegów, bardzo fajny Twardy ci wyszedł i podstawka klimatyczna. Fajnie, że przybywa ludzi, którzy biorą się za nasze sprzęty. Jeżeli mogę mieć jakieś uwagi to w następnych modelach powalcz bardziej z detalami i dokładnością malowania...albo rób mniej dokładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi