Czesio Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Podczas pokazów Radom Air Show miałem okazję obcykać trochę Anakondę 0813. Zdjęcia z telefonu ale nie są złe Jak coś mogę porzucić komuś na maila paczkę w dużym rozmiarze. ( 8 Mpix) Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Zdaje się, że to jest WARM, a nie RM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Zdaje się, że to jest WARM, a nie RM. Fakt, już poprawiłem, cytat z wiki : W-3WARM Anakonda (nr fabr. 360813 i 360815) do Marynarki Wojennej. Na tablicy przed śmigłowcem było RM tak też wpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi