elefantes Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Przedstawiam mój najnowszy model Kilka miesięcy upłynęło zanim go wykonałem, ale to dlatego, że jakość wyprasek pozostawiała dużo do życzenia. Zniechęcałem się do niego z 10 razy, dlatego bardzo się cieszę, że w końcu mogę go ze spokojem odstawić na półkę. Pokażę tylko kilka fotek, bo więcej znajduje się pod tym linkiem: http://public.fotki.com/elefantes/my-models/diamond-reo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 No i kolejny piękny modelik, idzie do kolekcji Ci Marcin na pułkę. Lubię twoje wykonanie, najbardziej to silnik jest spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Super model! Coraz bardziej "napalam" się na jakiegoś starszego amerykańca, co po następnym projekcie będzie bardzo prawdopodobne. Oczywiście w wersji day cab z krótką 1 osiową naczepą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 No cóż, chyba nie doczekamy się Twoich trucków w innych barwach ale i ten jest bardzo fajny, a instalacja jest rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Tornado już mnie uprzedził z tym pytaniem dlaczego większość twoich modeli jest w tym kolorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi