Praetorian Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Kolego crash... ORTOGRAFIA I INTERPUNKCJA! Następny tak niezrozumiały i niepolski post będzie usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crash911 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Oj Ok kolego Praetorian wynikło to z tego ze jedną ręką pisze a drugą składam model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Oj Ok kolego Praetorian wynikło to z tego ze jedną ręką pisze a drugą składam model Pozdrawiam W takim razie na czas pisania posta robimy przerwę w klejeniu i wszyscy będą zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Acha to gratuluje pomysłu. Model super naprawde mi się podoba i będę miał na czym się wzorować ponieważ też będę niedługo sklejał ten model heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Cześć. Miło mi poinformować, że właśnie dzisiaj przykleiłem daszek przeciwsłoneczny, a tym samym mój Actros został zakończony: Pozostaje czekać na lepszą pogodę i dobre światło dzienne, aby zrobić dobre fotki i umieścić w galerii. Dzięki wszystkim za rady, opinie i kibicowanie Pozdrowienia i pomyślności w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 No pięknie , ale czy te "rury" pod miedzy osiowkami nie odstają za dużo ? Jak ja robiłem cos takiego to nie robiłem odstępu miedzy osłoną o rurą , moze i źle , ale nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Jarek a z kąd masz te "rury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 No Jarku piękny modelik po prostu cudo bardzo mi się podoba i masz za niego duże A co do tych rur to można je samemu zrobić np: odciąć kawałek wypraski, poszpachlować i pomalować chromem w spreju lub też okleić taśmą pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Dzięki.ccrriiss już będę wiedział co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Jarek a z kąd masz te "rury" Sam je robiłem - modelowałem z "kangurów" z zestawów Truck Acessories - w sumie zużyłem 3 "kangury". Dolna rura, pod zderzakiem, jest zrobiona z trzech kawałków. Koszmar No Jarku piękny modelik po prostu cudo bardzo mi się podoba i masz za niego duże Dzięki, A co do tych rur to można je samemu zrobić np: odciąć kawałek wypraski, poszpachlować i pomalować chromem w spreju lub też okleić taśmą Można też tak zrobić, ale ogólnie to jest problem, bo ramki wyprasek mają średnicę większą i są za grube. Z kolei, te ramki, które mają mniejszą średnicę, to tylko "podejścia" do detali i mają za małą długość. Też się przymierzałem do robienia ich z ramek, ale ostatecznie nie miałem takich cienkich. Oczywiście można próbować z dowolnych plastikowych rurek - cienkie słomki, patyczki do uszu - możliwości jest wiele. Wyginanie też nie stanowi problemu. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 No brawo JarekS Actros wyszedł świetnie. Czekam na fotki w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Nie czekając w nieskończoność na lepsze światło, Actros wylądował w galerii, zapraszam do oglądania i komentowania tutaj. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi