axel1st Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Jakieś dwa tygodnie temu przeglądając znany portal aukcyjny znalazłem figurkę stalkera. Bez namysłu postanowiłem ją kupić, gdyż od dawna planowałem zrobić "coś" w tematyce S.T.A.L.K.E.R.-a. Naturalnie nie byłbym sobą, gdybym nie dodał czegoś od siebie ;o) Zlikwidowałem więc "dziwne coś" na plecach, przerobiłem maskę, dodałem zasobnik na nodze zamiast kabury z pistoletem. Przerobiłem także prawą rękę stalkera likwidując zestawową "broń". W jej miejsce poszedł Ak-74 z tłumikiem. Zostało mi trochę szlifowania, potem podkład no i wybór malowania. Może coś w stylu frakcji "Czyste Niebo" ? ;o) Biorę też pod uwagę frakcje " Wolność", " Samotników/Wolnych Stalkerów" lub " Monolit".... Muszę zastanowić się, której opcji podołam przy moich znikomych umiejętnościach malowania figurantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Jakbyś się nie czuł na siłach, to polecam polecieć jakimś oliwkowym, oporządzenie piaskowym/beżowym, też będzie fajnie wyglądało i w klimacie, generalnie figurka (jako rzeźba) mało styrana mi się wydaje :P smaczków dodałyby rozdarte spodnie albo coś jeszcze. Kibicuję z pierwszego rzędu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 No, temat ciekawy. Wykonanie figurki zresztą też. Myślę, że najlepiej wyjdzie ta postać z Czystego Nieba. Tak przy okazji Czystego Nieba, myślę, że jest najbardziej klimatyczna ze wszystkich części całego uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echel Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 fantastyczna figurka, powiedz gdzie kupiłeś? i czy są jeszcze inne do nabycia? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 No, temat ciekawy. Wykonanie figurki zresztą też. Myślę, że najlepiej wyjdzie ta postać z Czystego Nieba. Tak przy okazji Czystego Nieba, myślę, że jest najbardziej klimatyczna ze wszystkich części całego uniwersum. I najbardziej tajemnicza, nawet bardziej od Monolitu.. Jednak będzie coś a la wolny stalker jak nauczę się malować, to zmajstruję jeszcze jednego ( ? ) stalkera fantastyczna figurka, powiedz gdzie kupiłeś? i czy są jeszcze inne do nabycia? z góry dzięki za odpowiedź Na alledrogo, wysłałem Ci pw, niestety nie ma innych, no i pamiętaj, że to 54 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Kapitalna figurka w dobrym klimacie, obserwuję i czekam na postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi