dak3000 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Witam dziś do pokazania mam model przez który musiałem zawiesić swój ostatni warsztat. Model robiłem na zlecenie i trochę mało czasu było, ale chyba jest co pokazać, a może i nie ... sami oceńcie. Miło wyglądać tak... ...a wyszło tak... Oglądajcie i komentujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Ja na produkt "wyjściowy" całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Generalnie temat w miarę opanowałeś, ale przesadziłeś z brudzeniem linii podziałowych. Zobacz jaki ten na zdjęciu czyściutki Poza tym dokleiłeś antenę na belce, której nie ma oryginał. Zapomniałeś natomiast dokleić (tu trzeba by dorobić pyłofiltrów, które z kolei oryginał ma) Ale te drobiazgi o których piszę da się skorygować jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi