smoker Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Witam, pojazd jak w temacie, dodatkowo zimmerit ataku, siatki abera i lufa rb, prace idą powoli ,lepsze zdjęcia juro przy świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 No i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Czy to jest ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Tak, to ten zestaw, ale nie polecam go, w moim są mocne przesunięcia form.Inne zestawy dragona mają więcej dodatków, ja się trochę rozczarowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Miałem na niego chęć ale że nigdzie nie wypatrzyłem InBoxa ani żadnych informacji co tam w środku jest to sobie odpuściłem, jakie ma gąski? z jednego kawałka czy magic tracki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Paski, ale nie są złe, dobry materiał ten ds . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Która jest to wersja produkcyjna późna czy finalna bo jeżeli jest to final to chyba nie powinien mieć zimmeritu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Koło napędowe z 9 zębami więc nie finalna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Czyli jest to późna tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 No na to wychodzi, do tego zaplanowałem camo typu ambush, wyczytałem gdzieś że była krótka seria z zimmem i fabrycznym camo tego typu. Ale ja jestem zielony w temacie i nie wiem czy tak było czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Ja bym albo zrobił takie malowanko jeżeli chcesz ardeny http://www.mojehobby.pl/products/Kingtiger-Late-Production-w-New-Pattern-Track-Ardennes-19443.html a jak będziesz chciał coś innego to polecam poszukać tutaj http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/Site.htm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Dzięki, na pewno coś z Arden będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Czy z tego modelu jeżeli doda się zimmerit to można z niego ulepić tygrysa z Budapesztu o numerze taktycznym 233 lub 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Ja takiej wiedzy nie posiadam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Czy z tego modelu jeżeli doda się zimmerit to można z niego ulepić tygrysa z Budapesztu o numerze taktycznym 233 lub 300 wstaw kolego zdjęcie (jesli autor warsztatu nie ma nic przeciwko) tego tygrysa to będzie łatwiej stwierdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Autor nie ma nic przeciwko ,można wklejać do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Chodzi o ten pojazd http://www.worldwarphotos.info/wp-content/gallery/germany/tanks/tiger2/King_Tiger_Budapest_2.jpg http://www.worldwarphotos.info/wp-content/gallery/germany/tanks/tiger2/King_Tiger_Budapest_1.jpg I czy da rade zrobić go z modeli dragona 6303,9144 lub 6208.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 nie jestem znawcom w tej materii ale chyba zestaw 6303 i 6208 się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 nie jestem znawcom w tej materii ale chyba zestaw 6303 i 6208 się nada Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 Mała aktualizacja Pierwszy raz tyle dodatków używam, z tymi osłonami filtrów miałem trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 ładnie okleiłeś tym zimeritem tylko czy ten przewód od lampy nie jest odrobinę za gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 tylko taki drut miałem pod ręką, jak znajdę cieńszy to wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Mały postęp Zostały tylko zapasowe ogniwa i haki do nich plus poprawki niewielkie , koła już mam gotowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Kolejny KT i kolejny modelarz nie poradził sobie z tą listwą na przodzie dachu wieży. Zdjęcia fatalne. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Kolor podstawowy zmalowany, zdjęcia jak zwykle wyszły kaprawo. Malowane farbami vallejo, teraz to czego się obawiam czyli kamuflaż, muszę potrenować najpierw na jakimś złomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi