Kuba Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Okopcenia z rur (po czesku vyfuky) Výfuk to po czesku wydech, nie okopcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Oczywiście vyfuky to rury wydechowe i do tego tyczyła się owa dygresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 Dziękuje Panowie! Fotki przekontrastowane i dlatego nie mogę się doczekać aby obejrzeć go na żywo. Jestem pewien, że na żywo będzie jeszcze na korzyść podobnie jak MiG-3. Okopcenia z rur (po czesku vyfuky) doskonałe, dobrze przemyślane. Dziękuje Wojtek, fotki soczyste to fakt, ale takie lubię Co do okopceń to uważam je za najsłabszy element tego modelu (poza babolami merytorycznymi), także fajnie, że się jednak te wykwity z vyfuków komuś podobają Pamiętasz o Emilu trzecim prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi