toled Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Jeden z ciekawszych modeli do sklejania od Revella, niestety jakościowo nie zawsze jest idealnie, co widać na moim przykładzie, jak rozjechały mi się główne panele i nie dało się ich dopasować ani po dobroci, ani na siłę. Stylizowałem go na nadgryziony zębem czasu pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 W mojej miejscowości, w muzeum stoi z 5 takich. Mogę zrobić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Podoba mi się ten autobus Pisałeś , że coś nie tak ze spasowaniem, czyli revell szału nie zrobił? Możesz napisać coś więcej o składalności? Szkoda , że nie ma zdjęć wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Zapomniałem sfotografować środek:( Ogólnie w środku fajnie wszystko się skleja, masa kalkomanii na fotele,kupa oszklenia dobrej jakości. Na zewnątrz już gorzej np. 2 foto od góry- przerwa między panelami z przodu w okolicy napisu "The British Museum". Dobrze zaopatrzyć się w jakieś mikro imadełka czy coś w tym stylu, by wszystko dobrze skleic. Przy odrobinie szczęścia wszystko wtedy będzie dopasowane:). Ja go wyłapalem ze sklejonym tylko silnikiem za 120 zeta, i za taką cenę (+/-30zl) go szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 A czym oszklenie kleiłeś , że tak ładnie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Clearfix Humbrola - nakładany punktowo, nie rozsmarowywany na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Miałem nie kleić już nic większego, ale narobiłeś mi apetytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi