gumowy01 Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 To razem ze zdjęciami słowo o figurkach. Mnie 1;72 nie za bardzo pasuje właśnie przez marne figurki, a tu jak by ocieplenie. Nie jest tak źle jakby się wydawało. Dostępne są Milicasty, ostatnio pojawiły się Ścibory z figurkami z września 1939. A co do przedstawionych wyżej figurek z TQD Casting to w moim odczuciu są genialne tu masz linka do strony możesz sobie przeglądnąć http://www.cpmodelsminiatures.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Witam ponownie. Na chwilę obecną Pantera jest gotowa robi się podstawka i kończą malować figurki. Model pomalowałem zestawem Contrast & Desaturation set German Afv Dunkelgelb firmy Lifecolor dodatki to amunicja i skrzynki z zestawów Attack i CMK, liny holownicze to Eureka XXL, reszta takich jak ryngraf na podstawie przeciwlotniczego km czy lejek wykonane własnoręcznie. Jedyny problem jaki napotkałem w trakcie budowy Pantery to nieszczęsne gąsienice Dragona czyli DS-y, które mi popękały. A teraz zdjęcia W zasadzie to jest już koniec warsztatu po zmontowaniu całości, poczekam na odblokowanie galerii przez kierownictwo wtedy wstawię zdjęcia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Świetny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Ja tam w Szwabskiej pancerwafe nie gustuje ale... ''bardzo dobrze - siadaj dostateczny''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Jeszcze przynajmniej budowę podstawki pokaż. W tej skali sam bym lepiej nie zrobił w związku z tym bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi