gumowy01 Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 To razem ze zdjęciami słowo o figurkach. Mnie 1;72 nie za bardzo pasuje właśnie przez marne figurki, a tu jak by ocieplenie. Nie jest tak źle jakby się wydawało. Dostępne są Milicasty, ostatnio pojawiły się Ścibory z figurkami z września 1939. A co do przedstawionych wyżej figurek z TQD Casting to w moim odczuciu są genialne tu masz linka do strony możesz sobie przeglądnąć http://www.cpmodelsminiatures.co.uk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Witam ponownie. Na chwilę obecną Pantera jest gotowa robi się podstawka i kończą malować figurki. Model pomalowałem zestawem Contrast & Desaturation set German Afv Dunkelgelb firmy Lifecolor dodatki to amunicja i skrzynki z zestawów Attack i CMK, liny holownicze to Eureka XXL, reszta takich jak ryngraf na podstawie przeciwlotniczego km czy lejek wykonane własnoręcznie. Jedyny problem jaki napotkałem w trakcie budowy Pantery to nieszczęsne gąsienice Dragona czyli DS-y, które mi popękały. A teraz zdjęcia W zasadzie to jest już koniec warsztatu po zmontowaniu całości, poczekam na odblokowanie galerii przez kierownictwo wtedy wstawię zdjęcia całości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Świetny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Ja tam w Szwabskiej pancerwafe nie gustuje ale... ''bardzo dobrze - siadaj dostateczny''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Jeszcze przynajmniej budowę podstawki pokaż. W tej skali sam bym lepiej nie zrobił w związku z tym bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts