Skocz do zawartości

"Magda-Pudel" Pantera ausf G Dragon 1/72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To razem ze zdjęciami słowo o figurkach. Mnie 1;72 nie za bardzo pasuje właśnie przez marne figurki, a tu jak by ocieplenie.

Nie jest tak źle jakby się wydawało. Dostępne są Milicasty, ostatnio pojawiły się Ścibory z figurkami z września 1939. A co do przedstawionych wyżej figurek z TQD Casting to w moim odczuciu są genialne tu masz linka do strony możesz sobie przeglądnąć

http://www.cpmodelsminiatures.co.uk/

Napisano

Witam ponownie. Na chwilę obecną Pantera jest gotowa robi się podstawka i kończą malować figurki. Model pomalowałem zestawem Contrast & Desaturation set German Afv Dunkelgelb firmy Lifecolor dodatki to amunicja i skrzynki z zestawów Attack i CMK, liny holownicze to Eureka XXL, reszta takich jak ryngraf na podstawie przeciwlotniczego km czy lejek wykonane własnoręcznie. Jedyny problem jaki napotkałem w trakcie budowy Pantery to nieszczęsne gąsienice Dragona czyli DS-y, które mi popękały. A teraz zdjęcia

A4LCdTp.jpg?1

fJSClRa.jpg?1

G5VtmyQ.jpg?1

XaIdu0j.jpg?1

kHNFaea.jpg?1

aBQEGmR.jpg?1

0EokKkB.jpg?1

s40oUxi.jpg?1

sZyciaO.jpg?1

wY8F7Pm.jpg?1

W zasadzie to jest już koniec warsztatu po zmontowaniu całości, poczekam na odblokowanie galerii przez kierownictwo wtedy wstawię zdjęcia całości.

Napisano

Ja tam w Szwabskiej pancerwafe nie gustuje ale... ''bardzo dobrze - siadaj dostateczny''.

Napisano

Jeszcze przynajmniej budowę podstawki pokaż. W tej skali sam bym lepiej nie zrobił w związku z tym bardzo mi się podoba.