Wojtek Tul Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 No to życzę, powodzonka przy modeliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Hmm. Może zajmę się naczepą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Powolutku nie spie...l czegoś proszę Cię. To nie jest na czas powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Te same słowa co mój ojciec gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 No to mówi, racje i ma rację, pozdrowienia dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Chyba nie będe robił czarnej kasty. Zastosuje jakieś jaśniejsze kolory np. błękit i białe pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Mam nadzieje że wyjdzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 21 Września 2007 Autor Share Napisano 21 Września 2007 Farby są już, ale listonosza trzeba szukać. Zostawił awizo i poszedł sobie na piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Ha,Ha ja miałem taką przygodę z telefonem który kupiłem na allegro.Man nadzieję że szybko je znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 21 Września 2007 Autor Share Napisano 21 Września 2007 No, farbki odnalazłem. Jutro może zacznę malować ramę. Zmodyfikowałem sobie sprężarkę i zakupiłem wiertarkę pneumatyczną oraz aerograf. W tej chwili szlifuje rame do malowania Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 22 Września 2007 Autor Share Napisano 22 Września 2007 Malowanie przełoży się, ponieważ muszę kupić podkład. Pomalowałem blok silnika. Zastosuje podkład Gunze. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 A do czego ci wiertarka udarowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 23 Września 2007 Autor Share Napisano 23 Września 2007 A do czego ci wiertarka udarowa? Nie udarowa, pneumatyczna. Do wywiercania otworków Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 przestańcie tyle pisać bo się śmietnik robi. Czerniawa wstaw lepiej zdjęcia modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 23 Września 2007 Autor Share Napisano 23 Września 2007 przestańcie tyle pisać bo się śmietnik robi. Czerniawa wstaw lepiej zdjęcia modelu. Na razie nic (prawie) nie ruszyło. Czekam na podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Zakończcie te gadulstwo i jakieś foty, Czerniawa przecież te gadanie nic nie wnosi do budowy, tematu koniec OT. Przecież moderatorzy jak to zobaczą, to i tak wszystko, albo częściowo pujdzie do usunięcia. Koniec, już OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Ładnie, ale zły kolor silnika. Powinien być kremowy/zółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Fajnie że coś się ruszyło:) Czy te kable do silnika są w zestawie czy sam je dorabiałeś?? Gdzie niegdzie widać niepousuwane szwy łączenia form, i na kole pasowym widać maźnięcia srebrnej farby na obwodzie (który jest czarny). Ale za to bardzo fajny brudzing Czy to z zestawu Tamiya, suche pastele czy jakieś pigmenty?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Kable są w zestawie. Właściwie to zostaje około 60 cm, bo trzeba docinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Gdzie niegdzie widać niepousuwane szwy łączenia form, i na kole pasowym widać maźnięcia srebrnej farby na obwodzie (który jest czarny). Ale za to bardzo fajny brudzing Czy to z zestawu Tamiya, suche pastele czy jakieś pigmenty?? Tak, widzę. Jescze to skończe Co do brudzenia to rdza z Pactry + suchy pędzelek. Aha, pod spodem jest metalizer z MM Burnt Metal Metalizer Ładnie, ale zły kolor silnika. Powinien być kremowy/zółty. No niestety nie mialem zdjęć. Czy możesz mi podać nr farby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Dzisiaj postaram się zamioeścić nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Teraz to już chyba model jest na wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Tak. Ale dzisiaj niestety zdjęć nie będzie. Coś mi zaszwankowało w aparacie Do pomalowania została mi jedynie kasta. Do złożenia wnętrze kabiny oraz dokleić kilka elementów wydechu i zbiorniki paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi