witek@ Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 No...powiedzmy,że pod kontrolą....podstawka skończona...ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 A koledzy to tak czasami śpią, pracują, a może uczą się? Patrząc na godziny napisania postów, mam wątpliwości.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 A koledzy to tak czasami śpią, pracują, a może uczą się? Patrząc na godziny napisania postów, mam wątpliwości.. ;) Wiesz...czasm się śpi,czasem pracuje...a czasem poddaje się relaksowi i wtedy właśnie się skleja do 3-4 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Świetnie Ci wyszedł Nie chwalić bo zapeszacie ;-P Dziś Yamashiro nieco się zepsuł Spadła na niego lampa robocza która mocowana jest na klips...... Dopiero teraz czytam - straszna przykrość, współczuje. Ale kolejne posty wskazują na opanowanie sytuacji ... uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Model piekny! Moze teraz skusisz sie na jakas wyrafina i pelna gracji wloska linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 Model piekny! Moze teraz skusisz sie na jakas wyrafina i pelna gracji wloska linie? Mówisz pełną gracji włoską linię....Ferarii podoba mi się ale aut nie sklejam a tak serio Roma lub Vittorio muszą poczekać....zamarzyłem sobie wszystkie japońskie klasy pancerników z II w.ś. To może zająć ok 3 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi