mateusz19992000 Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Cześć chciałem wam pokazać mojego zisa model zrobiony jakiś czas temu ale nie chciało mi się robić zdjęć, w końcu zrobiłem i wstawiłem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Dobre ! W porównaniu do mnie i moich trzynastoletnich kolegów robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Dobre bo... nie Niemieckie. Gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Ładny tylko zdjęcia kiepsko wklejone. Wolałbym w galerii takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Dobra udało mi się wstawić większe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Jakiego aparatu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Nie używam aparatu bo nie chce mi się go wyciągać a zdjęcia robię telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Nie używam aparatu bo nie chce mi się go wyciągać a zdjęcia robię telefonem. No tak. To jest powód i chyba wystarczające tłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Nie używam aparatu bo nie chce mi się go wyciągać a zdjęcia robię telefonem. No tak. To jest powód i chyba wystarczające tłumaczenie. Ale nie wiem czy coś że zdjęciami jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Nie używam aparatu bo nie chce mi się go wyciągać a zdjęcia robię telefonem. No tak. To jest powód i chyba wystarczające tłumaczenie. Ale nie wiem czy coś że zdjęciami jest nie tak? Nie, właśnie mi się podobają. Moim Cannonem SX160 czasem robię gorsze. A telefon jaki, Nokia Lumia 920? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Nie telefon to Samsung Galaxy Ace 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Bardzo fajny model wyrzeźbiłeś z tego PST-a gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi