mateusz19992000 Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Cześć chciałem wam pokazać mojego tigera 1 tak samo jak z zisem model sklejony jakiś czas temu. Model wykonany przez zemnie tylko ja nie malowałem błota bo nie mam precyzyjnego aero i błoto malował ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Bardzo fajny model i klimatyczna podstawka. Ostatnio też się na nowo zauroczyłem w 1/72. Powodzenia w kolejnych projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Bardzo ładny modelik, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Klimat jest niezły. Szkoda, że trochę lewituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Ładnie zrobiony model. Jak robiłeś zabrudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Ale chodzi o zabrudzenia na wieży czy o błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Kolejny ładny model w dużej skali. Nie lubię klikać w ikonki jest więc szansa na wstawienie normalnych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Próbowałem ale picasa coś szwankuje i wrzuciłem przez image shack i tam są tylko takie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi