GeraltofPoland Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Mam następujący problem z aerografem- mianowicie farba leci gdy tylko uruchomię przepływ powietrza, nawet kiedy igła nie jest odciągnięta do tyłu. Czy może to być spowodowane tym, że przy składaniu aero po czyszczeniu niedostatecznie "dopchnąłem" igłę i teraz nie blokuje ona całkowicie dyszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Raczej będzie tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Tak, odkręć nakrętkę na iglicy, dopchnij lekko paluchem igłę, dokręć i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 22 Października 2013 Autor Share Napisano 22 Października 2013 Przeczyściłem dyszę, dopchnąłem maksymalnie igłę i jest już w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi