Jump to content

Problem z dorobieniem nitów.

Lucas HS
 Share

Recommended Posts

Witam,

odreagowanie wylania nitro na skrzydło Spita mam już za soba, pytanie tylko co dalej? Wszystko juz przeszlifowane, zaszpachlowane, ale nie wiem jak dorobić nity? Przypominam że powierzchnia częściowo pokryta szpachlą Humbrola.Pomocy!

Pozdrawiam,

Lucas HS.

Ludzie, co Wy macie z tym nitro? Po kiego grzyba trzymacie ten srodek blizej modelu, niz na 10 metrow? To juz ktorys taki przypadek zniszczenia modelu w ten sposob... Nity mozesz odtworzyc chociazby igla, szpilka albo specjalnym przyrzadem, ktory mozna kupic w klepach, czy na Allegro.

Witam, nity możesz zrobić "dziobiąc" plastik z ramek po częściach. A tak swoją drogą to rzeczywiście Majek ma racje co do tego nitro, jak już się z niego korzysta to się go później zamyka i odkłada na swoje miejsce ten środek jest również łatwo palny i czy chcecie mi wierzyć czy może nie koledze wpadła do nakrętki z nitrem kropla "super gluta" mieszanina zapaliła się

Pozdrawiam Grzegorz

a z tym nitro to nawaliłem po całości, przyznaję, ale nie wkurzaj się
Ja sie nie wkurzam przeciez. Poprostu mnie dziwi strasznie, ze komus moglo przyjsc do glowy chociazby postawienie butelki z nitro na tym samym biurku, co model...

koledze wpadła do nakrętki z nitrem kropla "super gluta" mieszanina zapaliła się
Kurcze, ciekawe. Musze kiedys sprobowac.

W zasadzie to był papier nasączony nitro(czyściłem tym farbę z modelu) i niedbale rzuciłem gdzieś na biurko, i tak się dziwnie zdarzyło, że wcześniej było już tam skrzydło nie kapuje:dziubać alementem z wyprawki po modelu. Macie racje, wyleje jutro do kibla, albo nie wleje strzykawom do kabiny mojego gripena, dam ląd i zapale i puszcze d któregośtam piętra:DDD

W zasadzie to był papier nasączony nitro(czyściłem tym farbę z modelu) i niedbale rzuciłem gdzieś na biurko, i tak się dziwnie zdarzyło, że wcześniej było już tam skrzydło nie kapuje:dziubać alementem z wyprawki po modelu. Macie racje, wyleje jutro do kibla, albo nie wleje strzykawom do kabiny mojego gripena, dam ląd i zapale i puszcze d któregośtam piętra:DDD

Ja pisze jak degenerus, ale to, co ty odj... W tym poście to już jest szczyt obrazy polskiej pisowni.O czym ty wo gule piszesz bo nie rozumie