Maciek92 0 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Mój kolejny model Huragana Mk.1 Airfixa w 72'ce zrobionego przez wakacje. Huragan w malowaniu W. Urbanowcza z kalek Techmodu. Z góry mówię, że nie miała to być idealna replika jego maszyny, ale model do kolekcji bez odskoczni Ma napewno wady, błędy itd. itp. (min. urwana przy końcu kalka z nr. maszyny z lewego boku. Musiałem kawałek 8'ki i 4'ki dorobić pisakiem, łączenia skrzydeł zalałem CA i nie wyszło to najlepiej ) Fotki: Quote Link to post Share on other sites
JW 0 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 + Za temat ( na marginesie moje ulubione malowanie Huragana ;) ) - Za zbyt grubą warstwę farby. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
spiton 182 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Modelik może być W tej skali moim zdaniem najlepszy model to revell.Dobry i tani !!!! No i revell robi prawie wszystkie wersje :-)) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
JBZ 0 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 No i revell robi prawie wszystkie wersje :-)) Prawie wszystkie wersje Mk.II. Quote Link to post Share on other sites
ZIO BY NAITT 0 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Właściwie to na chwilę obecną produkują aż jedną wersję Przez krótki okres czasu w tym roku był wznowiony Mk.IIb , niestety z adnotacją " UK only " ... Quote Link to post Share on other sites
spiton 182 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 No cóż, jestem ze wsi i nie mam tu na miejscu ani jednego sklepu z modelami :-)). Ale z tego co pamiętam był mk1,mk2b,mk2c,mk2c trop Ale co do jakości to chyba koledzy nie mają watpliwości :-)) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts