Maciek92 Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mój kolejny model Huragana Mk.1 Airfixa w 72'ce zrobionego przez wakacje. Huragan w malowaniu W. Urbanowcza z kalek Techmodu. Z góry mówię, że nie miała to być idealna replika jego maszyny, ale model do kolekcji bez odskoczni Ma napewno wady, błędy itd. itp. (min. urwana przy końcu kalka z nr. maszyny z lewego boku. Musiałem kawałek 8'ki i 4'ki dorobić pisakiem, łączenia skrzydeł zalałem CA i nie wyszło to najlepiej ) Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 + Za temat ( na marginesie moje ulubione malowanie Huragana ;) ) - Za zbyt grubą warstwę farby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Modelik może być W tej skali moim zdaniem najlepszy model to revell.Dobry i tani !!!! No i revell robi prawie wszystkie wersje :-)) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 No i revell robi prawie wszystkie wersje :-)) Prawie wszystkie wersje Mk.II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Właściwie to na chwilę obecną produkują aż jedną wersję Przez krótki okres czasu w tym roku był wznowiony Mk.IIb , niestety z adnotacją " UK only " ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 No cóż, jestem ze wsi i nie mam tu na miejscu ani jednego sklepu z modelami :-)). Ale z tego co pamiętam był mk1,mk2b,mk2c,mk2c trop Ale co do jakości to chyba koledzy nie mają watpliwości :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi