Tremac Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 Uwazam za skonczony. Ogolnie milo spedzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 Bardzo mi się, tylko na zdjęciach mogło być więcej czołgu jak papieru, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 Model widziałem w warsztacie, więc wiem, że jest pierwsza klasa i świetnie wykonany Ale fotki porób lepsze do galerii . Ściągnik darmowy program Photoscape i powycinaj je tak by większość kadru zajmował model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 Foty, foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 podgladalem warsztat, dobry pojazd zdjecia robiles jednak chyba przy zbyt mocnym swietle z jednej strony, zachmurzone niebo daloby lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 bardzo ładny i niestandardowy model, zasługuje na lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 fajny ale zafunduj mu porządną sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam Dzieki Panowie. Przepraszam za fotki ale zdjecia robilem telefonem bo aparat cos zdjec nie chce robic. Moze te beda lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi