Pawel90 Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam, taki sobie projekcik na szybko, zostało tylko podmalować pump-jet, oraz dodać wszelkiej maści peryskopy itp (których ramkę mi gdzieś wcięło i jak odnajdę to dodam aktualna zdjęcia . Podoba mi się tek okręcik, a nie mam pojęcia jakie ślady eksploatacji mogę zrobić na tym okręcie więc ten jest "prosto ze stoczni". Mam nadzieję, że nie straszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam (może to również nazywać się trafalgar) miał jakies z nim problemy bo nie wiem czy tylko ja miałem problem ze spasowaniem połówek kadłuba bo spotkałem sie z kilkoma takimi opiniami i zastanawiam się czy to wina modelu czy może on byc starszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Ja też miałem problemy ze spasowaniem, ale pół godziny zabawy z pilnikiem i chyba nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Witam (może to również nazywać się trafalgar) miał jakies z nim problemy bo nie wiem czy tylko ja miałem problem ze spasowaniem połówek kadłuba bo spotkałem sie z kilkoma takimi opiniami i zastanawiam się czy to wina modelu czy może on byc starszy ? - mam go na sucho złożonego i faktycznie coś jest nie teges z kadłubem.... ...fajny model pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Powiem tak - przy Kursku ze Zvezdy mam wrażenie że będzie więcej do równania niż tutaj. Cisza która stosunkowo tutaj panuje w tym temacie upewnia mnie że model nie jest strasznym gniotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Fotki z fotosika znikają czy mam jakąś brzydką fazę po spożyciu obiadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 ...wersja stealth ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 ...znikają tylko wtedy gdy właściciel sam je skasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Kurcze naprawde fajny az sie napatrzeyc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Ciężko mu zarzucić, że jest brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi