mig Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Jak na model, w którym nic nie pasuje to wyszedł bardzo ładnie. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: PZL P.24 - Azur 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 6 Listopada 2013 Autor Share Napisano 6 Listopada 2013 Dziękuje Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Gdzieś tu padło określenie "barok". Zgadzam się z nim niestety, może nawet zakwalifikowałbym ten model do "manieryzmu". Kolejny raz doskonałe umiejętności techniki malowania oddałeś niesłusznej sprawie. Wiem, że wielu się ten styl podoba, ale ja będę tym drugim przeciw dziesięciu. Marzę żeby zobaczyć w Twoim wykonaniu model, w którym priorytetem będzie wierność oryginałowi (przynajmniej malarsko). Bez urazy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 9 Listopada 2013 Autor Share Napisano 9 Listopada 2013 Gdzieś tu padło określenie "barok". Zgadzam się z nim niestety, może nawet zakwalifikowałbym ten model do "manieryzmu". Kolejny raz doskonałe umiejętności techniki malowania oddałeś niesłusznej sprawie. Wiem, że wielu się ten styl podoba, ale ja będę tym drugim przeciw dziesięciu. Jakiej sprawie? Chłopie nie dorabiaj ideologii do modelu plastikowego, maluję i robię jak mi się podoba. Jak będę chciał to tak go "zmanieruję", że nie wiem czy przeżyjesz tą galerię Marzę żeby zobaczyć w Twoim wykonaniu model, w którym priorytetem będzie wierność oryginałowi (przynajmniej malarsko). Zapraszam do galerii Bf-a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi