zibizk Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Witam ponownie! Tym razem galeria mojego już czwartego, bardzo popularnego ostatnio na forum modelu PUMA Model prosto z pudła, bez dodatków. Użyta chemia TAMIYA, GUNZE, MIG, AK, ITD... Tym razem "szlifowałem" obicia ...., a jak to wyszło ??? - hmmmm zobaczcie sami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo ładny, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Świetnie wykonane malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo ladnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Jak dla mnie bardzo ładny. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Jak dla mnie to za duże obicia zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Kłóciłbym się z Kolegą, czy obicia są za duże. Osobiście uważam że są w sam raz. Lodzio Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Całkiem spoko. Szkoda tylko że kolor taki jednolity. Na takim żółtym to można konkretnie poszaleć. Obicia rzecz gustu, jedyne co moim zdaniem jest z tymi obiciami nie tak to fakt, że przeważają duże plamy i nie zawsze miejsca w których są, są miejscami logicznymi. Trochę brakuje mi zróżnicowania i kolorystycznego i wielkościowego... no i skoro są tak duże te obicia to czemu górna płyta silnika jest taka sterylna i brakuje rys i małych obić? Można by jeszcze trochę podziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Bardzo fajnie zrobiony model. Widać duży potencjał. Antena zdecydowanie do wymiany. Jest grubsza niż trzonek do łopaty. To samo dotyczy lusterek. Małe poprawki ale warte zrobienia, bo przy dobrze zrobionym modelu bardzo dają po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Witam! Dziękuję za komentarze i uwagi, które wykorzystam przy moim kolejnym modelu 1/48 Panzer II C. Jak dla mnie to za duże obicia zrobiłeś. i Kłóciłbym się z Kolegą, czy obicia są za duże. Osobiście uważam że są w sam raz. i Obicia rzecz gustu, jedyne co moim zdaniem jest z tymi obiciami nie tak to fakt, że przeważają duże plamy i nie zawsze miejsca w których są, są miejscami logicznymi. Tak, tak ... to akurat jak napisałem we wstępie był model na którym te obicia testowałem. Zdecydowanie muszę to jeszcze przećwiczyć. Antena zdecydowanie do wymiany. Jest grubsza niż trzonek do łopaty. To samo dotyczy lusterek. Antena wymieniona! Lusterka zestawowe ... przeszlifuję przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi